Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мичиган

Имот за продажба в Мичиган

На юг граничи с Охайо и Индиана, с които разделя и вътрешните води на езерото. На водите се намират и повечето западни граници, от юг на север, с Илиноис и Уисконсин край езерото Мичиган; така че за част на земя с Уисконсин.

Пазарът на недвижими имоти в Мичиган отбеляза значителен ръст през 2017 година. Това е година на страхотни резултати за продавачите. 2018 е регистриран за пазара на недвижими имоти в Мичиган преди всичко за имоти за продажба в Мичиган.

Има голям потенциал за продажба в Мичиган, който да бъде пуснат на пазара.

Положителното за Мичиган е непрекъснато нарастващата икономика. Само три години е регистрирано положително увеличение. За 2018 г. изглежда, че отраслите, на които трябва да се внимава, са храни, енергия, здравеопазване, информационни технологии, вода и транспорт. Мичиган все още е лидер в автомобилната индустрия.

Пролетта е най-високият връх на сезона за покупка в Мичиган и очакваме, че ще има увеличен имот за продажните цени в Мичиган. Пазарът се увеличава. Средната цена на жилището се актуализира с годишно увеличение от 6,2%. Цените са ниска възвръщаемост за всеки случай.

Факт е, че липсата на доверие в пазара на недвижими имоти не е възпрепятствана от инвестиции за имоти за продажба в Мичиган, когато те са на разположение.

Общата стойност на къщата се е увеличила средно с 6.9% през 2017 г. С нарастването на цените на жилищата повече хора биха искали да продадат. Докато очакваме, че случаите няма да се увеличат много по-общо, по-малко от 2% ще се повишат, през този най-популярен пазаруващ сезон, очакваме повече акции на хоризонта.

Най-добрите места, където живеят: Ан Арбър, Лансинг и Ипсиланти.

Детройт е жизнена метрополия, но отново расте, все още не е в списъка с най-добрите места за живеене или за закупуване на имот за продажба в Мичиган. Където купувате в Мичиган зависи много от начина на живот, който искате да водите. Ако искате дървесина, вода и сняг за по-голямата част от пролетта, помислете за U.P. или долния северен полуостров. Ако искате процъфтяващи градове с нощен живот и развлечения, помислете за три метрополни области в Мичиган.

Ако търсите град с огромна общност от изкуства, много нощни заведения и много бира, не търсете повече от Гранд Рапидс. Beer City САЩ е живописен метрополис, който се гордее с много фестивали, включително известния ArtPrize. Стойностите непрекъснато се увеличават, дори и в предградията като Уайоминг. Очакваме 5% увеличение преди края на годината.

Разходите за жилища постоянно се увеличават в зоната на Ан Арбор. Допълнителните разходи принуждават много купувачи и наематели да търсят домове в Ypsilanti в момента, според местните жители. Ан Арбър е университетски град и механик в щата Мичиган.

Докато в този момент се споменават градове, Lansing предлага пазар на купувачи. Държавната столица е идеалното място да живеете, да купите имот за продажба в Мичиган, да работите и да предлагате богат нощен живот.

  •  
    Бум 2018 в Мичиган: защо и къде да си купите къща

    Бум 2018 в Мичиган: защо и къде да си купите къща Мичиган, люлката на прекрасния град Детройт, от години е най-големият американски производител на автомобили, както и източник на вдъхновение за стенописите на Диего Ривиера. Седалището на звукозаписния албум на Motown, днес е и острието на света н ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 8306

За продажба Други (търговски обекти), Мичиган, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

65,962.90BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

800 m²
Тази къща се отдава под наем за $ 675
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB